Enskilt avlopp Uppsala

Östlings Mark & Bygg AB – enskilt avlopp Uppsala

Enskilt avlopp

Östlings Mark & Bygg AB (ÖMBAB), är ett företag som finns till för alla i Uppsala med omnejd som vill skaffa enskilt avlopp. Med vår hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att få hjälp med installationen och allt jobb som hör till. Det här är en bra lösning för alla som inte har kommunalt vatten och avlopp. Vi gör jobbet med hänsyn till miljö och natur. Inga farliga ämnen når ut i grundvattnet.

Vi har mycket stor kompetens inom det här området så därför kan alla som anlitar oss lita på att få ett bra jobb utfört!

Om oss

Ett enskilt avlopp kan vi hjälpa dig i Uppsala med, men vi erbjuder ett kvalitetsutbud av tjänster. Vi är ett företag som prioriterar kundservice högt.

enskilt avlopp Uppsala

Konkurrenskraftiga priser

Våra priser står sig mycket väl i konkurrensen. Kontakta oss för ett kostnadsförslag eller om ni har frågor och funderingar kring våra tjänster.

Maximal kvalitet

Allt arbete genomsyras av noggrannhet och tidseffektivitet, och vårt arbetssätt är utformat för att leverera tjänster av maximal kvalitet.

Enskilt avlopp Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rotavdrag. Alla våra potentiella kunder erbjuds en kostnadsfri offert. Vi besöker dig innan vi lämnar offerten, för att se vilka åtgärder som kan tillkomma. Ibland kan det vara nödvändigt med trädfällning till exempel.

Dränering

För att avhjälpa fuktproblem är dränering den rekommenderade åtgärden. Ni kommer få ett bättre inomhusklimat och dessutom lägre uppvärmningskostnader. Vi finner en optimal dräneringslösning för för just ert hus förutsättningar!

Mark & Anläggning

Vänd er till oss för att få hjälp med villagrunder, industrigrunder eller stensättning. Helheten är viktig när det kommer till anläggning, det ska inte bara bli ett bra och hållbart resultat, det ska även bli snyggt!

Enskilt avlopp Uppsala

Allt som har med vatten & avlopp att göra kan ni få hjälp med: till exempel minireningsverk, slamavskiljare och infiltrationer.

Imorgon startar vi upp vårat hittills största projekt! Här har vi grundläggning på 1000kvm, utvändigt VA och finplanering på 1600kvm. ...

Det flyter på i Jumkil, nästa vecka ställer vi ut grundet. Trevlig helg! ...

För några veckor sedan köpte vi en liten grävmaskin som är perfekt för dom mindre projekten. ...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Östlings Mark & Bygg AB

Överbyvägen 20, 755 92 Uppsala

+4676 941 31 00

info@ombmark.se

Enskilt avlopp Uppsala

ÖMBAB, här finns expertisen! Ett bra val av företag för alla i Uppsala som är intresserade av att installera enskilt avlopp.

enskilt avlopp Uppsala