Villagrund Uppsala

Östlings Mark & Bygg AB – villagrund Uppsala

Vi gjuter din villagrund

Östlings Mark & Bygg AB (ÖMBAB), är ett företag som finns till för alla i Uppsala som behöver hjälp med gjutning av villagrund. Vi ser till att gjuta din villagrund utifrån branschens högt ställda krav, dessutom till en rimlig kostnad.

Under åren har många anlitat oss när det behövt vår hjälp inom det här området. Givetvis har vi tack vare detta skaffat oss en omfattande rutin och erfarenhet när det kommer till gjutning av villagrund, och liknande tjänster.

Om oss

För att våra kunder ska bli 100 procent nöjda har vi en nära dialog med dem från början till slut, oavsett vad det är för slags projekt vi är anställda till att utföra. Så att det blir ett jobb som görs utifrån kundens önskemål, förutsättningar och behov.

Villagrund Uppsala

Konkurrenskraftiga priser

Våra priser står sig mycket väl i konkurrensen. Kontakta oss för ett kostnadsförslag eller om ni har frågor och funderingar kring våra tjänster.

Maximal kvalitet

Allt arbete genomsyras av noggrannhet och tidseffektivitet, och vårt arbetssätt är utformat för att leverera tjänster av maximal kvalitet.

Villagrund Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rotavdrag. Alla våra potentiella kunder erbjuds en kostnadsfri offert. Vi besöker dig innan vi lämnar offerten, för att se vilka åtgärder som kan tillkomma, till exempel trädfällning.

Dränering

För att avhjälpa fuktproblem är dränering den rekommenderade åtgärden. Ni kommer få ett bättre inomhusklimat och dessutom lägre uppvärmningskostnader. Vi finner en optimal dräneringslösning för för just ert hus förutsättningar!

Villagrund Uppsala

Vänd er till oss för att få hjälp med villagrund, industrigrunder eller stensättning. Helheten är viktig när det kommer till anläggning, det ska inte bara bli ett bra och hållbart resultat, det ska även bli snyggt!

Vatten & Avlopp

Allt som har med vatten & avlopp att göra kan ni få hjälp med: till exempel minireningsverk, slamavskiljare och infiltrationer.

Imorgon startar vi upp vårat hittills största projekt! Här har vi grundläggning på 1000kvm, utvändigt VA och finplanering på 1600kvm. ...

Det flyter på i Jumkil, nästa vecka ställer vi ut grundet. Trevlig helg! ...

För några veckor sedan köpte vi en liten grävmaskin som är perfekt för dom mindre projekten. ...

This error message is only visible to WordPress admins

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Östlings Mark & Bygg AB

Överbyvägen 20, 755 92 Uppsala

+4676 941 31 00

info@ombmark.se

Villagrund Uppsala

ÖMBAB, här finns expertisen! Med våra tjänster så kan du i Uppsala med omnejd lita på att få ett väl genomfört arbete när det kommer till villagrund och dylikt.

Villagrund Uppsala