Grävarbeten Uppsala

Östlings Mark & Bygg AB – grävarbeten Uppsala

Grävarbeten

Östlings Mark & Bygg AB (ÖMBAB), är ett företag som finns till för alla i Uppsala som behöver hjälp med grävarbeten. Vi åtar oss både stora som små jobb, och vänder oss både till privatpersoner och företagare.

Vi har egna maskiner och en egen verkstad vilket gör att vi effektivt kan utföra arbeten inom den här branschen.

Om oss

För att våra kunder ska bli 100 procent nöjda har vi en nära dialog med dem från början till slut, oavsett vad det är för slags projekt vi är anställda till att utföra. Så att det blir ett jobb som görs utifrån kundens önskemål, förutsättningar och behov.

Grävarbeten Uppsala

Konkurrenskraftiga priser

Våra priser står sig mycket väl i konkurrensen. Kontakta oss för ett kostnadsförslag eller om ni har frågor och funderingar kring våra tjänster.

Maximal kvalitet

Allt arbete genomsyras av noggrannhet och tidseffektivitet, och vårt arbetssätt är utformat för att leverera tjänster av maximal kvalitet.

Grävarbeten Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Är du en privatperson kan du i de flesta fall få göra rotavdrag. Alla våra potentiella erbjuds en kostnadsfri offert. Vi besöker dig innan vi lämnar offerten, för att se vilka åtgärder som kan tillkomma, till exempel trädfällning.

Grävarbeten Uppsala

Alla slags grävarbeten utför vi, Till exempel dräneringsjobb. För att avhjälpa fuktproblem är dränering den rekommenderade åtgärden. Ni kommer få ett bättre inomhusklimat och dessutom lägre uppvärmningskostnader. Vi finner en optimal dräneringslösning för för just ert hus förutsättningar!

Mark & Anläggning

Vänd er till oss för att få hjälp med villagrunder, industrigrunder eller stensättning. Helheten är viktig när det kommer till anläggning, det ska inte bara bli ett bra och hållbart resultat, det ska även bli snyggt!

Vatten & Avlopp

Allt som har med vatten & avlopp att göra kan ni få hjälp med: till exempel minireningsverk, slamavskiljare och infiltrationer.

Imorgon startar vi upp vårat hittills största projekt! Här har vi grundläggning på 1000kvm, utvändigt VA och finplanering på 1600kvm. ...

Det flyter på i Jumkil, nästa vecka ställer vi ut grundet. Trevlig helg! ...

För några veckor sedan köpte vi en liten grävmaskin som är perfekt för dom mindre projekten. ...

This error message is only visible to WordPress admins

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Östlings Mark & Bygg AB

Överbyvägen 20, 755 92 Uppsala

+4676 941 31 00

info@ombmark.se

Grävarbeten Uppsala

ÖMBAB, här finns expertisen! Med våra tjänster så kan ni i Uppsala med omnejd lita på att få ett väl genomfört arbete när det kommer till grävarbeten med mera.

Grävarbeten Uppsala